Har du lyst til å være frivillig?

Meld deg på her!

Frivillig

For å lage rabalder for barna i Molde trenger vi deg! Vi er avhengig av frivillige for å gjennomføre regionens beste barnefestival. Som frivillig hos oss vil du være en viktig bidragsyter og jobbe for en minnerik sommer for alle barn.

Du er den rette for oss om du vil:

 • Være med å gjennomføre Moldes eneste barnefestival
 • Oppleve fra innsiden hvordan det er å drive en festival
 • Utvikle egne ferdigheter og sette erfaringen på CV
 • Bidra til glede og aktivitet
 • Oppleve musikk- og teateropplevelser
 • Få nye venner
 • Lære mer om kultur, musikk og lokalsamfunnet
 • Ha to fantastiske dager med andre engasjerte folk
 • Ha det gøy!

Hvilke oppgaver kan du velge mellom?

Som frivillig på Rabalderfestivalen kan du velge mellom flere ulike team som innebærer å gjøre ulike arbeidsoppgaver. Under kan du lese kort om teamene og de ulike oppgavene. Hvert team har en teamleder som vil gi deg den nødvendige opplæringen og passe godt på deg, så du får en positiv opplevelse som frivillig.

Aktivitetscrew

Under festivalen vil vi ha mange forskjellige aktiviteter for barna. Din jobb vil være å vise barna hvordan de ulike aktivitetene skal gjennomføres. Det er en variert jobb og du får mye kontakt med festivaldeltakerne. Jobbene vil kreve at du står en del, så anbefaler gode sko og varme klær.

Artistvert

Du vil få tildelt opptil flere ulike artister som du må passe godt på. Du får ansvaret for at de får en positiv og proff opplevelse av festivalen, både bak og foran kulissene. En del av jobben vil være å samarbeide med andre team som solpatruljen og sjåførene.

Billettsalg

Dette er en viktig oppgave hvor du tar imot og selger billetter til festivaldeltakerne. Du vil også få ansvar for å organisere slik at alle sponsorer og æresgjester får sin akkreditering når de kommer på besøk. En rolig jobb som ikke krever verken mye ståing eller bæring.

Cowboy

Som i ville vesten vil du fyke rundt i hele festivalen og bidra der det trengs! Vår sheriff ønsker alt-mulig-personer som kan litt om alt, og liker å gjøre varierende arbeid. Du vil få muligheten til å prøve deg på de fleste oppgaver under festivalen i dette teamet.

Fotograf

Er du hobbyfotograf og liker å ta bilder på fritiden så er dette den perfekte jobben for deg. Vi trenger folk som kan gå rundt i festivalområdet og snappe de minnerike opplevelsene til barn og familier. Du vil få være med på å profilere festivalen utad!

Kiosk

Dette er kanskje det koseligste teamet vi har under festivalen. Du vil bli med kjent med en super gjeng med vanvittig arbeidsinnsats. Denne jobben krever at du er komfortabel med tall og køer, men til gjengjeld er det fole bra folk du jobber med. Anbefaler gode sko og et smil om munnen.

Merch

Har du erfaring innen salg eller klesbutikk, er dette en fin jobb for deg. Merch-boden vil stå midt i festivalområdet så du vil få med deg alt som skjer, samtidig som du gjør en kjempe viktig jobb for festivalen. Merch er viktig for oss fordi det hjelper oss å bygge en merkevare i Molde og festival-Norge.

Riggecrew

Denne jobben er innertieren for alle som er glad i fysisk aktivitet. Dette er det nærmeste du kommer crossfit i festivalverden. Som en del av dette teamet vil du få være med å sette opp hele festivalområdet. Du vil også få være med å pynte trærne og lage Reknesparken til et eventyrland for barna, som de aldri vil glemme. Riggingen skjer før eller etter festivalen, så du vil ha fri under hele festivalen.

Sceneproduksjon

En spennende jobb for de som liker å jobbe med tekniske oppgaver, og for de som liker å ha ”litt” dårlig tid. Mellom hvert program på en scene må vi rydde og sette opp nye dekorasjoner og instrument på scenen. Dette teamet jobber kort og effektivt om gangen. Det er en meget lærerik opplevelse, og du får samarbeide tett med vår kunstneriske leder.

Sjåfør

Det er en sosial, morsom og ansvarsfull jobb å være sjåfør for vår festival. Du vil kjøre artister, varer og diverse andre oppdrag i løpet av festivalen. Du må være 18 år og ha sertifikatet. Har du også sertifikat for å kjøre større bil, tilhenger og lignende, vil det vektlegges om du ønsker å være med i dette teamet.

Solpatruljen

Denne patruljen har kun én arbeidsoppgave! Å få alle frivillige til å føle at solen skinner selv om den ligger bak kilometer med skyer og regn. I samarbeid med backstage og frivilligsjefen skal du levere mat, drikke og varme ord til alle frivillige som jobber for oss.

Vakt

Som vakt skal du passe på at ingen uten billett kommer seg inn, og at festivaldeltakerne får en trygg og fin opplevelse av festivalområdet. Dette teamet samarbeider med profesjonelle sikkerhetsvakter. Fin måte å prøve seg i yrket, om dette er noe du vil jobbe mer med i etterkant.

Varesentralen

Vår Petter Smart trenger hjelp med å ha oversikt over alle tingene som vi må ha for å gjennomføre en festival. Bilnøkler, dopapir, hammer, spiker, mat, brus, ladere, strips, you name it! Har du et innovativt, organisert og systematisk hode, da er du perfekt for denne jobben.

Dette får du som frivillig:

 • Goodie Bag
 • Ett gratis dagspass (riggecrew får ett gratis festivalpass)
 • Gratis mat og drikke på jobb
 • Venner for livet

Har du lyst til å være frivillig?

Meld deg på her!