Info!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å være først ute med den nyeste informasjonen.


Om festivalen

Rabalderfestivalen er verdens første barnefestival i Molde! 1. og 2. juli 2017 smeller det i Reknesparken. Her vil du kunne utforske en jungel av kule aktiviteter, konserter, teater og du vil også få mulighet til å møte en sjøhest i parken. Hvor ofte møter du egentlig sjøhester?

Ikke gå glipp av sommerens store begivenhet for barn i Molde i sommer. Ta med deg en venn og kom!

Billetter

Festivalpass gir deg muligheter til to dager med moro. Du kan også kjøpe dagspass for lørdag og søndag. Det morsomste og billigste er selvfølgelig å kjøpe festivalpass.

Barn under 3 år kommer inn gratis. Det vil si barn født etter 1. - 2. juli 2014. Bortsett fra barn under 3 år må alle ha billett. Det er samme pris for voksne og barn.

Personer over 16 år kommer kun inn på festivalområdet ifølge med et barn. Barn under 12 år kommer kun inn i følge med en voksen. Hvert barn kan ha med seg så mange voksne de ønsker.

Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen. Bruker må kjøpe billett og fremvise ledsagerbevis. Ledsager må ikke ha billett. Du får svar på dine spørsmål og god hjelp i akkrediteringsboden ved inngangen til festivalen.

Billettpriser:
Festivalpass: 400kr
Dagspass lørdag: 250kr
Dagspass søndag: 250kr

Trykk her for å kjøpe billetter

Kjøpte billetter byttes inn i festivalbånd ved inngangen (Reknesstabburet) på festivaldagen. 

Åpningstider

Festivalområdet åpner kl. 10 og er åpen til kl. 17 begge dagene.

Info om aktiviteter

Det er alltid noe spennende å gjøre på Rabalderfestivalen! Foruten om konserter og forestillinger blir det aktiviteter på området i hele festivalens åpningstider. Se program for mer info. 

Parkering

Bil
Parkeringstunnellen ligger 10 minutters gange unna Reknesparken og har stor kapasitet. I umiddelbar nærhet ligger også Sellanrå skole og Træffhuset med gode parkeringsmuligheter.

Barnevognsparkering
Det vil være et parkeringsområde for barnevogn ved inngangspartiet. Dere er også hjertelig velkomne til å ta med barnevogner inn på på selve festivalområdet.

Hest
For de som velger å komme ridende til festivalen så kan hester plasseres på Holmarka, rett over veien for Romsdalsmuseet.

Mat/drikke

Matsalg på området
På festivalen vil det være muligheter for å kjøpe mat og drikke til rimelige priser i våre to kiosker. Det vil også være eksterne aktører som tilbyr mat inne på festivalen.

Medbrakt mat og drikke
Det er lov å ha med matpakke og drikkeflaske så dere kan gjøre en piknik ut av det.

Frivillige

For å lage rabalder for barna i Molde trenger vi frivillige! Vi er avhengig av frivillige for å skape regionens beste barnefestival. Som frivillig hos oss vil du være en kjempe viktig bidragsyter og jobbe for en minnerik sommer for alle barn. Vi er en liten festival, hvor du vil jobbe tett sammen med alle i festivalen.

Registrer deg her: http://bit.ly/2nyVh8i

Spørsmål kan rettes til frivilligansvarlig Amanda Barsten: amanda@rabalderfestivalen.no

Kontaktinfo

Festivalsjef
Eivind Fadnes
eivind@rabalderfestivalen.no // Tlf: 99537377

Kunstnerisk leder
Tor André Moritsgard
tor@rabalderfestivalen.no // Tlf: 91785877 

Produsent
Åsa Paaske Gulbrandsen 
aasa@rabalderfestivalen.no

Frivilligansvarlig
Amanda Barsten
amanda@rabalderfestivalen.no

Ansvarlig for aktiviteter
Anders Leikarnes
anders@rabalderfestivalen.no

Markedsføring
Espen Helseth
espen@rabalderfestivalen.no

Arenasjef
Astrid Fadnes 
astrid@rabalderfestivalen.no

Nettsideansvarlig
Hans Fredrik Vestneshagen
hans@rabalderfestivalen.no

Presseinfo

Vil du ha pressemeldinger og bilder, ta kontakt med festivalsjef Eivind Fadnes:

eivind@rabalderfestivalen.no  // Tlf 995 37 377


Om oss

Festivalen drives av Molde Barnefestival AS. Selskapets visjon er å lage kvalitetsrike kulturarrangementer for barn og unge i Møre og Romsdal.

Rabalder er verdens første barnefestival i Molde som arrangeres 1. og 2. juli 2017 i Reknesparken ved Romsdalsmuseet. Vi har som mål å underholde barn mellom 3 og 12 år, men festivalen er tilrettelagt for å passe for hele familien. Vi tar kultur for barn og unge på alvor! Festivalen vil ha et bredt spekter av kulturopplevelser for barn og unge i alle aldre. Det blir konserter, teater, bibliotek, fortellerkunst og ulike aktiviteter gjennom hele festivalhelga.