Så gøy hadde vi det i 2017!

Om festivalen

Rabalderfestivalen er barnas sommerfestival! Den blir arrangert for andre gang 1-2. juli i 2018. Her vil du kunne utforske en jungel av morsomme aktiviteter, kule konserter, spennende teater og kanskje møter du en pirat også? Du vet vel at pirater faktisk finnes vel? 

Festivalen har målgruppe 3-12 år og ingen voksne kommer inn på festivalen uten følge med barn. Ikke gå glipp av sommerens store begivenhet for barn i Molde i sommer. Ta med deg en venn og kom!

Festivalen mottar støtte fra Møre og Romsdal Fylkeskommune, Molde Kommune og har med Sparebanken Møre som hovedsponsor. Tusen takk for avgjørende bidrag!

Billetter

Festivalpass gir deg muligheter til to dager med moro. Du kan også kjøpe dagspass for lørdag eller søndag. Det morsomste og billigste er selvfølgelig å kjøpe festivalpass.

Barn under 3 år kommer inn gratis. Det vil si barn født etter 30.juni - 1. juli 2015. Bortsett fra barn under 3 år må alle ha billett, og den samme prisen gjelder for både voksne og barn.

Personer over 16 år kommer kun inn på festivalområdet ifølge med et barn. Barn under 12 år kommer kun inn i følge med en voksen. Hvert barn kan ha med seg så mange voksne de ønsker (alle må ha billett selvsagt).

Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen. Bruker må kjøpe billett og fremvise ledsagerbevis. Ledsager går gratis. Du får svar på dine spørsmål og god hjelp i akkrediteringsboden ved inngangen til festivalen. 

Billettpriser: Festivalpass: 400kr Dagspass lørdag: 250kr Dagspass søndag: 250kr

Trykk her for å kjøpe billetter


Åpningstider

Festivalområdet åpner kl. 10 og er åpen til kl. 17 begge dagene.

Info om aktiviteter

Det er alltid noe spennende å gjøre på Rabalderfestivalen! Foruten om konserter og forestillinger blir det aktiviteter på området i hele festivalens åpningstider. Info om aktiviteter kommer snart.

Parkering

Bil
Parkeringstunnellen ligger 10 minutters gange unna Reknesparken og har stor kapasitet. I umiddelbar nærhet ligger også Sellanrå skole og Træffhuset med gode parkeringsmuligheter.

Barnevognsparkering
Det vil være et parkeringsområde for barnevogn ved inngangspartiet. Dere er også hjertelig velkomne til å ta med barnevogner inn på på selve festivalområdet.

Hest
For de som velger å komme ridende til festivalen så kan hester plasseres på Holmarka, rett over veien for Romsdalsmuseet.

Mat/drikke

Matsalg på området
På festivalen vil det være muligheter for å kjøpe mat og drikke til rimelige priser i våre to kiosker. Det vil også være eksterne aktører som tilbyr mat inne på festivalen.

Medbrakt mat og drikke
Det er lov å ha med matpakke og drikkeflaske så dere kan gjøre en piknik ut av det.

Frivillige

For å lage rabalder for barna i Molde trenger vi frivillige! Vi er avhengig av frivillige for å skape regionens beste barnefestival. Som frivillig hos oss vil du være en kjempe viktig bidragsyter og jobbe for en minnerik sommer for alle barn. Vi er en liten festival, hvor du vil jobbe tett sammen med alle i festivalen.

Registrer deg her

Spørsmål kan rettes til frivilligansvarlig Amanda Barsten: amanda@rabalderfestivalen.no

Kontaktinfo

Festivalsjef
Eivind Fadnes
eivind@rabalderfestivalen.no // Tlf: 99537377

Kunstnerisk leder
Tor André Moritsgard
tor@rabalderfestivalen.no // Tlf: 91785877 

Produsent
Åsa Paaske Gulbrandsen 
aasa@rabalderfestivalen.no

Frivilligansvarlig
Amanda Barsten
amanda@rabalderfestivalen.no

Ansvarlig for aktiviteter
Anders Leikarnes
anders@rabalderfestivalen.no

Markedsføring
Espen Helseth
espen@rabalderfestivalen.no

Arenasjef
Astrid Fadnes 
astrid@rabalderfestivalen.no

Nettsideansvarlig
Hans Fredrik Vestneshagen
hans@rabalderfestivalen.no

Presseinfo

Vil du ha pressemeldinger og bilder, ta kontakt med festivalsjef Eivind Fadnes:

eivind@rabalderfestivalen.no  // Tlf 995 37 377


Om oss

Festivalen drives av Molde Barnefestival AS. Selskapets visjon er å lage kvalitetsrike kulturarrangementer for barn og unge i Møre og Romsdal.

Den aller første Rabalderfestivalen ble arrangert 1. og 2. juli 2017 i Reknesparken ved Romsdalsmuseet. Vi har som mål å underholde barn mellom 3 og 12 år, men festivalen er tilrettelagt for å passe for hele familien. Vi tar kultur for barn og unge på alvor! Festivalen vil ha et bredt spekter av kulturopplevelser for barn og unge i alle aldre. Det blir konserter, teater, bibliotek, fortellerkunst og ulike aktiviteter gjennom hele festivalhelga. 

Molde Barnefestival AS er også involvert i andre prosjekter rettet mot barn og unge og arrangerte blant annet utendørskino for barna og voksne i Molde i august 2017. Vi er alltid på jakt etter spennende prosjekter og bidrar gjerne til å lage mer moro for barn og unge i Møre og Romsdal så ta gjerne kontakt om du har en spennende ide!