Er du interessert i musikk eller drama? Eller kanskje begge deler? Da er MUDRA sommerskole noe for deg!

MUDRA sommerskole er for deg mellom 8-11 år som elsker musikk og som kanskje har en skuespiller i magen! På skolen vil du lære mye om musikk og drama gjennom morsomme øvelser og leker og du vil bli kjent med mange andre barn på din egen alder. Sammen skal vi dikte opp fantasifigurer og kanskje til og med lage et lite skuespill!

På lørdag kan du bli med på Rabalderfestivalen hvor vi skal vise fram litt av det vi har gjort i løpet av uken. Alle barn som er med på MUDRA får festivalpass til halv pris (200kr). Festivalen arrangeres i Reknesparken i Molde 1.-2. Juli.

Vi håper du har lyst til å være med oss i uke 26!

Instruktørene

Sommerskolen blir ledet av Ole Andreas Silseth og Linn Christine Wennersten. Ole Andreas er utdannet operasanger fra kunsthøgskolen i Oslo og utdannet sangpedagog fra Barratt Due musikkinstitutt. Linn Christine er utdannet dramapedagog fra Universitetet i Agder og utdannet skuespiller fra akademi for scenekunst.

Begge har lang erfaring både som utøvere og pedagoger og har jobbet mye med ulike kunstprosjekter rettet mot barn og unge.

Påmelding og betaling

Påmelding her: tikkio.com/rabalderfestivalen/mudra

Registrer deltaker/deltakerne og du vil få tilsendt faktura til registrert e-postadresse.

Pris:

  • Mudra sommerskole: 1800kr
  • Mudra sommerskole og Rabalder festivalpass: 2000kr (1800kr + 200kr for festivalpass)

Lurer du på noe så kontakt Ole Andreas Silseth: oleas06@gmail.com