27. June , 2018

6 tips til deg som skal på Rabalderfestivalen

Er dere klare for å nyte dagene på Rabalderfestivalen? Her får du noen gode festivaltips.

  1. Sett deg inn i program og kart på forhånd. Dagen kan bli lang, kanskje særlig for de minste. Se over programmet, plukk ut dine favoritter og legg en plan. Paviljoteket er et glimrende sted å trekke seg litt tilbake og slappe av.
  2. Sjekk værmeldingen og tilpass deg været. I skrivende stund er det meldt mellom 15 og 20 grader i parken med sol og sol bak sky. I dette tilfellet kan drikkeflaske, solbriller og kanskje en ekstra genser være smart å ha.
  3. Kjøp billett på forhånd. Det kan bli kø i billettboden på særlig lørdag, men også søndag. Da er det smart å ha billetten klar og spare tid ved å kun bytte billetten til armbånd. Billetter kjøpes via Tikkio:https://tikkio.com/tickets/317...
  4. Ta med niste. Med mange spennende aktiviteter å utforske, mange danser å danse kan det raskt bli tomt for krefter. Vi har kiosk, og et stort mattilbud, men det kan være lurt å ta med en pakke kjeks, drikkeflaske, noe frukt eller lignende for en liten energiboost. Du kan lese om mattilbudet på festivalen her:13 ting du kan spise på Rabalderfestivalen
  5. Husk å ta med myntene til Fjellpiratene. Har du vært på tur og samlet skatter med familien? Husk å ta med byttet ditt, det er en Kaptein på festivalområdet som gjerne vil ha fingrene i myntene.
  6. Ta med en leke. Når Det Andre Teatret skal improvisere «Lekene slår tilbake!» kan leken din bli en del av forestillingen!


    Vi gleder oss til festival, og det bør dere også gjøre.