11. February , 2018

Nytt samarbeid med Gjensidige Nordmøre og Romsdal!

Gjensidige Nordmøre og Romsdal er med sin kompetanse og lokale tilknytning en ideell samarbeidspartner for oss i Rabalderfestivalen. Nå er de med også i 2018. Det gjør oss både glade og stolte. 

I Rabalderfestivalen er vi naturligvis veldig opptatt av sikkerhet. Å ivareta sikkerheten til både barn og voksne er noe av det viktigste vi gjør.. Derfor hadde vi i fjor profesjonelle vektere og fagpersonell fra Røde Kors tilstede på festivalen. Vi la også vekt på å sikre festivalområde slik at det skulle være trygt for alle våre publikummere og frivillige.

Med på laget er altså også Gjensidige. Med 176-års erfaring er Gjensidige Nordmøre og Romsdal den beste forsikringspartneren vi kan ha. For andre år på rad mottar vi økonomisk støtte fra de. Rabalderfestivalen har også nødvendig forsikring gjennom Gjensidige Nordmøre og Romsdal.

De perfekte samarbeidspartnerne for en forholdsvis liten og nyoppstartet festival er de som bryr seg. Og det gjør Gjensidige Nordmøre og Romsdal. De har vært engasjert siden oppstarten og vært en verdifull samarbeidspartner frem til nå, og det håper vi fortsetter. Med hjelp fra Gjensidige skal vi passe på de mest verdifulle på festivalen også i år. 

Billetter til 2018 i salg nå!

Kjøp her!