07. March , 2017

Rabalder får ny grafisk profil

Vi har fått ny logo og hjemmeside, snart kommer det også plakater! Vi føler vi har funnet en profil som representerer all gøy og moro vi skal ha i Reknesparken til sommeren. Profilen er inspirert av elementer i Reknesparken, trær og naturen. – Vi er kjempefornøyde med den nye profilen, den gir en god energi og barnlig utrykk, forteller festivalsjef Eivind Fadnes entusiastisk!

Profilen er en videreutvikling på vår opprinnelige logo, men har mer farger og elementer. – Det er Remi Juliebø fra Deformat som har laget vår nye profil og han har gjort en kjempejobb. Han har latt seg inspirere av logoen laget av vår egen Astrid Fadnes, forteller Eivind. Dette har vi jobbet lenge med og vi vil jobbe for å å gjøre dette til et kjent varemerke i regionen.

Hjemmesiden er utviklet av Hans Fredrik Vestneshagen. Nytt er menystrukturen og det faktum at vi får en nyhetsfunksjon. Dette vil gjøre siden mer dagsaktuell og gi oss muligheter til å komme med store og små nyheter på jevnlig basis. Også artistsider, programside og infosiden er oppdatert.

Tilbakemeldinger 
Vi vil gjerne bli bedre. Har du funnet en feil, eller har du et forslag til forbedring, si fra til oss via kontakt@rabalderfestivalen.no