05. May , 2018

Rabalder på Nesset Musikkfest

I år blir det Rabalder også på Nesset og Nesset Musikkfest. I år samarbeider vi nemlig om å ha en Barnedag på Nesset Prestegård 23. juni. Det blir gratis inngang, 2 konserter og flere spennende aktiviteter. Kanskje blir det også førpremiere på noen av aktivitetene som kommer til årets Rabalderfestival?

Nesset Musikkfest er i likhet med Rabalderfestivalen bygd opp på idealisme og frivillighet. Vi gleder oss over samarbeidet og gleder oss til 23. juni!

Red Hot og Mandarinsaft

Med Knut Marius Djupvik i spissen har Red Hot opparbeidet seg et navn som en energibombe av et band. 11-mannsbesetningen har spilt fylt de fleste lokale scener, spilt på Molde Jazz og flere andre festivaler. Bandet spiller blues, soul og rock. Hvor komfortable de er å spille for barn gjenstår å se, men vi tror deres smittende energi og hjemmebanefordel vil gjøre de til en hit på Nesset Musikkfest!

Mandarinsaft er et rockeband som er vant til å spille for både store og små. Det beste bandet vet er å spille musikk og bruke fantasien. De tar deg med på en musikalsk reiser tilbake til dinosaurens tid, sykkelturer i sola og hvordan det er å fly i vinden med en paraply. Med utgangspunkt i barns interesser og perspektiver blir det både alvor og humor når dette trondheimsbandet går på scenen. Mandarinsaft gir ut ny barneplate 8. juni.

https://www.youtube.com/watch?v=PrMrCRXjOF4

Les mer om Nesset Musikkfest