20. May , 2017

Rabalderfestivalen og MUDRA inviterer til sommerskole!

Uken før festivalen inviterer Rabalderfestivalen og MUDRA til sommerskole i regi av Ole Andreas Silseth og Linn Christine Wennersten. På skolen vil barna lære mye om musikk og drama gjennom morsomme øvelser og leker!

Sommerskolen blir ledet av Ole Andreas Silseth og Linn Christine Wennersten. Ole Andreas er utdannet operasanger fra kunsthøgskolen i Oslo og sangpedagog fra Barratt Due musikkinstitutt. Linn Christine er utdannet dramapedagog fra Universitetet i Agder og skuespiller fra akademi for scenekunst i Fredrikstad.

– Det har hele veien vært et mål for festivalen å ha aktivitet også utover festivalhelga. I den forbindelse er sommerskolen MUDRA et perfekt samarbeid for oss. På selve festivalen vil hoveddelen av programmet være for barn, mens det på MUDRA vil være utelukkende med barna. Vektingen imellom kultur for og med barn er noe vi hele tiden har i bakhodet og med dette samarbeidet bekrefter vi at Rabalderfestivalen er en kulturfestival både for og med barna, sier kunstnerisk leder Tor André Moritsgard.    

En del av samarbeidet er at alle som deltar på sommerskolen vil få tilbud om festivalpass til halv pris. På lørdag vil det også være mulig for festivalens publikum å se noen utdrag fra hva barna har jobbet med på sommerskolen. Der vil det kanskje også være mulig å prøve noen av øvelsene også! - Vi er veldig fornøyd med å ha fått til nok et samarbeid som er lokalt forankret. Kompetansen som Ole Andreas Silseth og Linn Christine Wennersten sitter på er gull verdt og veldig gøy å kunne bruke i sammenheng med festivalen. Forhåpentligvis vil dette være et tiltak som inspirerer barna til å kunne stå på scena selv en dag, sier festivalsjef Eivind Fadnes.

 

Ole Andreas Silseth og Linn Christine Wennersten har hatt samme type opplegg i fjor sommer og en i fjor høst. MUDRA sommerskole er for deg mellom 8-11 år som elsker musikk og som kanskje har en skuespiller i magen og skal i sommer foregå i uke 26 (26. - 30. Juni). Sommerskolen har 25 plasser.