28. June , 2017

Rabalderfestivalens 7 bud

Vi i festivalstyret vet at vi har et ungt publikum og at veldig mange som kommer aldri har vært på festival før. Derfor har vi laget en liste med gode festivaltips! 

1. Kjøp billett på forhånd! 
Kø er såååå kjedelig. I billettluken kan det oppstå kø, så dere kan spare mye tid på å kjøpe billett på forhånd. Da kan dere gå rett bort og bytte til armbånd når dere kommer til Parken. 

Oppdatert: Mellom kl. 16 og 18 på fredag kan dere bytte billetter i armbånd ved inngangen til festivalen. Like ved Gildehallen. Der kan du også kjøpe billetter! 

2. Møt opp forberedt og i tide
a) Forberedelser for deg under 12 år

Om du er under 12 år og skal på Rabalderfestivalen går du noe stort i møte. En dag hvor all kultur og musikk er tilpasset deg! I tillegg har vi en hel rekke morsomme aktiviteter. Vi håper du er i godt humør og er glad mamma, pappa eller noen andre tar deg med på festival! 

Om du vil øve deg på å danse eller å synge med på sangene kan du høre på artistene på Spotify. Link: https://open.spotify.com/track/37m22fNbToa4QoeIbxEoRy 

b) Forberedelser til deg som skal ha med en som er under 12 år
Først av alt. Vi lover at også du skal ha fine dager på Rabalderfestivalen. Du kommer til å smile og le! Men et par praktiske ting kan være lurt å vite. Inngangen er fra Gildehallen, ikke parkveien. Finn ut hvor det er smart å parkere! 
Rabalderfestivalen har et tett program og artistene kommer til å gå på scenen presist. Razika (lørdag) og Bare Egil og Aslags Superpopulære Barneshow (søndag) starter kl. 10:30. 
Sjekk også værmeldingen og kle dere etter været. Solbriller? 

3. Mat og drikke
For oss med små mager og masse energi forsvinner av og til superkreftene raskt. At mamma eller pappa har med en liten nistepakke er innafor. Eller vil det naturligvis være kiosksalg på festivalen med både frukt, is, popcorn, pølse og mer. 

4. Skap deres unike festival
Dere bestemmer selv hvordan Rabalderfestivalen skal være. Det er et stort utvalg aktiviteter, konserter og forestillinger. Hvordan dere kombinerer dette er opp til dere. 
Husk at det ikke er plass til alle på de mindre scenene. Og det går bra. Det er alltid noe å finne på. 

5. Ta masse bilder
Vi som lager Rabalderfestivalen har hele tiden hatt et mål: Skape årets høydepunkt for barn og unge i regionen. Greier vi det betyr det en drømmedag med familien. De minnene har du ikke lyst til å glemme. Husk derfor å lade telefonen og smil bredt! 

6. Slapp av
Dagen er lang, det er mange inntrykk og mye som skjer. Det er lov til å ta pauser. Trekk dere tilbake i en rolig del av parken og ta det helt rolig i noen minutter. Kanskje i biblioteket? 

7. Vær glad
Vi vet at vi ikke trenger å si dette. Men det er deilig å ha det sagt likevel. Vi vil at alle skal være glade, snille og smilende. 

Vi gleder oss til festival!