08. November , 2016

​ Sparebanken Møre blir hovedsponsor

Vi er veldig glade for at Sparebanken Møre har valgt å gå inn som sponsor! De blir vår hovedsponsor og en viktig samarbeidspartner for oss. - I tillegg til å ha et godt navn lokalt hjelper de oss med sin tyngde i det videre sponsorarbeidet, forteller festivalsjef Eivind Fadnes. Det er også klart at Istad Kraft, Gjensidige og Norconsult sponser festivalen.

Det er ingen tvil om at sponsorer er viktig for oss, det legger det økonomiske grunnlaget for festivalen. Skal vi lykkes med å skape årets høydepunkt for barn og unge i Molde er vi avhengige av at både næringslivet og det offentlige støtter oss. Med gratis leie av Parken og foreløpig fire sterke sponsorer er vi i ferd med å få til dette. – Nå kan endelig booking-arbeidet begynne samtidig som vi vil jobbe videre med sponsorer, forteller kunstnerisk leder Tor André Moritsgard.

Aktivitetsstasjon

Sparebanken Møre har tidligere hatt gode erfaringer med aktivitetsstasjoner på festivalområde, blant annet på Sommerfesten i Giske og vil også ha dette på Rabalderfestivalen. Det blir en aktivitet der barn skal involveres og ha det gøy.

Vi gleder oss til å fortelle dere mer!