04. July , 2017

Takk for i år!

Kjære alle sammen. Vi må få lov til å si takk. Tusen takk til så mange av dere. Rabalderfestivalen 2017 ble en suksess.

Publikum, store og små, etter siste opptelling hadde vi besøk av over 1000 på lørdag og ca. 950 på søndag! I helgen har vi i observert smil, latter og dans. Akkurat som vi drømte om. Dette viser oss at prosjektet er levedyktig og at Romsdal vil ha en barnefestival.

Omtrent 90 frivillige har gjort en innsats så stor at vi ikke kan takke nok. Noen har jobbet sammen med oss i flere måneder, andre har rigget, mens vi har hatt et stort apparat i gang i helgen. Oppfordrer alle til å gi en applaus til våre frivillige!

Vi har hatt mange sponsorer. Både kjempe store, store, små og kjempesmå. Dette hadde vi ikke greid uten dere. Vi er imponerte over hvordan hele byen har bidratt! Når alle drar i samme retning har vi ingen begrensninger. Takk til alle sammen!

Takk til Møre og Romsdal fylkeskommune for støtte. Vi setter stor pris på Molde Kommune. Flere instanser har vært involvert. Takk for all hjelp og for lån av Reknesparken, den har vært helt fantastisk!

Tekniske leverandører som Bright, Molde Forum og flere har vært helt fantastiske for oss. Protect perfekte på sikkerhet. Så flinke folk, så hyggelige folk og så blide da, gitt!

Takk til artister, kunstnere, til Molde Bibliotek, MOI og til Barneteatret vårt! 

Vi har fått låne verdifull kompetanse fra Molde jazz, Miniøya, JubaJuba og en hel rekke kompetente folk.

Tilbakemeldingene vi har fått er utelukkende positive. Dette har gjort oss så stolte! Vi har hatt en klump i halsen under hele nedriggen. Vi setter så stor pris på all positivitet, hjelp, hvert eneste smil og absolutt alt annet.

Og om dere lurte, ja, det blir festival også i 2018! Kryss av 30. juni og 1. juli 2018 i kalenderen. Billettsalget starter i morgen kl 09. Da selger vi et begrenset antall ”early bird”-billetter: Festivalpass til 350 kr.

Billetter til 2018 i salg nå!

Kjøp her!