24. January , 2017

Trond med Hammer’n til Rabalderfestivalen!

Lørdag 1. juli kommer Trond med Hammer’n til Reknesparken. Snekkerhelten er kjent fra NRK Super og skal lage kastespill sammen med barna! – Jeg gleder meg og håper å se så mange barn som mulig, eier Trond.

Trond Slåke er en 38 år gammel gutt fra Eide, han er født med hammer’n i hånda og har alltid hatt tilgang på pappas verktøy. På NRK Super har han hatt sitt eget program hvor han har hatt fokus på gjenbruk av gamle ting, å lage morsomme leker og snekring. Snekkerstasjonen kommer til å være åpen mellom sceneshowene og barna kan ta med det de lager hjem etter festivalen. Garantert veldig morsomt, lærerikt og en vinner blant barn fra 6 år og oppover.

 Vi er glade for at vi får med oss et stort navn, en lokalfigur og en med mye erfaring med barneunderholdning. - Med denne programposten begynner vi å nærme oss den bredden vi ønsker å ha i programmet, med alt fra store rockekonserter, kjemishow, intime teateropplevelser og snekkeraktiviteter, sier kunstnerisk leder Tor André Moritsgard som også er glad for at det pedagogiske blir ivaretatt.