13. April , 2018

Vazelina Bilopphøggers, Vilde og Anna og spanske La Bella Tour kommer!

Programmet til årets festival tar stadig mer form! To nye band er i dag klare, Vazelina Bilopphøggers avslutter søndagen, mens Vilde og Anna spiller på hovedscenen lørdag. Samtidig er festivalens første internasjonale booking en realitet når de spanske klovnene La Bella inntar Amfiscenen.

Sommeren er ikke langt unna, og mange unge kan begynne å glede seg til Rabalderfestivalen. Festivalsjef Eivind Fadnes forteller at det jobbes hardt bak kulissene, men at alt ligger til rette for en godt gjennomført festival også i år. Han lover også at solen er bestilt.

- Planleggingen går veldig bra! Til helgen er vi i Ålesund der vi skal hente inspirasjon fra gjengen i Momentium og ferdiggjøre de siste detaljene på festivalen. Vi er i rute og føler oss trygge på at vi i år lager en enda bedre i festival i år, sier han.

Vazelina Bilopphøggers avslutter festivalen på søndag

Ravi avsluttet Rabalderfestivalen med brask og bram i fjor. Etter at Farmers Market kansellerte tidligere i vinter har plassen i programmet vært ledig. Nå er det klart at det blir rockebandet Vazelina Bilopphøggers som får jobben! 

Populære MGPjr vinnere

Vilde og Anna er mest kjent for å vinne Melodi Grand Prix i 2016. Deres mest populære sang «Vestlandet» blir jevnlig spilt på radio, og er streamet over 3 millioner ganger på Spotify. Jentene som er henholdsvis 14 og 15 år har spilt på flere TV-programmer og har blant annet opptrådd på Allsang på Grensen.

Første internasjonale booking

La Bella Tour er en forestilling av og med to spanske klovner. Forestillingen inneholder akrobatikk, magi og latter.

- Begge klovnene har årevis med erfaring som klovner i kjente og ukjente konstellasjoner, det mest kjente er internasjonale Cirque du Soleil. Som seg hør og bør med en barnefestival er det selvfølgelig helt naturlig at vår første internasjonale booking er to klovner, forteller kunstnerisk leder Tor André Moritsgard.

 

Se hele programmet her

Billetter til 2018 i salg nå!

Kjøp her!