Partnere

Rabalderfestivalen er utrolig takknemlig for alle som bidrar til at vi kan lage tidenes første kulturfestival for barn i Molde. Det har siden prosjektet startet vært svært inspirerende å oppleve all positiviteten vi har fått fra det lokale næringsliv og offentlig instanser. Tusen takk til alle som er med på laget vårt!

Hovedsponsor

En engasjert, nær og solid bank for hele Nordvestlandet. Sparebanken Møre er samfunnsinteressert og en aktiv bidragsyter til lokalsamfunnet som støtter lokalt idretts- og kulturliv. Sparebanken Møre deltar aktivt i Rabalderfestivalen med Tare-safari og er festivalens hovedsponsor. Vi er svært takknemlig for deres avgjørende bidrag til Rabalderfestivalen!


Andre sponsorer

Istad

”Det er kraft i et aktiv kulturliv” er en setning Istad identifiserer seg med. De er tilstede i kulturlivet i Molde og omegn og vi svært takknemlig for å ha de med på laget.

Gjensidige

Gjensidige er ikke bare en aktør innenfor forsikring, bank og sparing, de er støttespillere i kulturlivet og frivillig arbeid gjennom Dugnadsløftet og er direkte sponsor til Rabalderfestivalen.

Rbnett.no

Lokalavis som tar temperaturen på det som skjer i ditt nærområde.

Reklameservice

Deres forretningsmodell kombinerer skilt- og dekorproduksjon med salg og drift av utendørsreklameløsninger på flyplasser, ferger og hurtigbåter med mer. Reklameservice bidrar til synlighet og profilering av Rabalderfestivalen.


Samarbeidspartnere


Bidragsytere