Ravi kommer til Rabalderfestivalen!

Ravi slipper sitt første album på 11 år sammen med Most Wanted. Han jobber med yngretalenter, og det får han til å låta mer voksen, paradoksalt nok. Dessuten: Han gir bort alt på ravi.no. Også hele katalogen til Ravi & DJ Løv.

24. mars slipper Ravi sitt første album siden 2006. Albumet «Disaora» er produsert av Most Wanted (Magnus Martinsen og Petter Walther Walthinsen)

Produsent-duoen er kjent for samarbeid med Kaveh (Snufs) Nico & Vinz og Madcon. Martinsen og Walthinsen utfordret Ravi til å tenke og jobbe på nye måter:

«Magnus og Petter sa at jeg skulle legge fra meg skriveblokka, bare gå bort til mikrofonen og synge. Rett og slett. Jeg har aldri gjort noe sånt før, og det var dritskummelt. Men på 4 av 11 låter er refreng og tekst blitt til der og da» sier Ravi, som har tatt rolle som sin egen top-liner sammen med Most Wanted-gutta.

Ravi var en naturlig del av musikken på norsk radio, med hits som Utadæsjælåplevelse, Dødsøt, Venn, E-ore, Tsjeriåu og Ås to i Osjlo. Denne vinteren har han igjen surret og gått på P1 med singlen «Høi» Videoen er sett av drøye 100.000 på facebook.

Ravi og hans band avslutter festivalen søndag 2. juli.

Egnet for: alle!