Info!

Om festivalen

Rabalderfestivalen er barnas sommerfestival! Den blir arrangert for tredje år på rad 29. og 30. Juni 2019. Her vil du kunne utforske en jungel av morsomme aktiviteter, kule konserter, spennende teater og kanskje møter du noen du kjenner også? 

Festivalen har målgruppe 3-12 år og ingen voksne kommer inn på festivalen uten følge med barn. Ikke gå glipp av sommerens store begivenhet for barn i Molde i sommer. Hund eller andre kjæledyr er ikke tillatt på området. Ta med deg en venn og kom!

Festivalen mottar støtte fra Møre og Romsdal Fylkeskommune, Molde Kommune og har med Sparebanken Møre som hovedsponsor. Tusen takk for avgjørende bidrag!

Billetter

Først av alt, alle som er over tre år må ha billett. Dette gjelder både barn og voksne. Vil du ha det masse moro, da holder det med et dagspass som gir tilgang til festivalen enten lørdag eller søndag. For dobbelt så mye moro kan du kjøpe et todagerspass som gir tilgang til begge festivaldagene. 

Prisliste

Todagerspass før 1. juni: 400 kr

Todagerspass etter 1. juni: 450 kr på nett, 500 kr ved kjøp på festivalen 

Dagspass (lørdag eller søndag) før 1. juni: 250 kr

Dagspass (lørdag eller søndag) etter 1. juni: 275 kr på nett, 300 kr ved kjøp på festivalen

Personer som er over 16 år kommer kun inn på festivalområdet ifølge med et barn. Barn under 12 år kommer kun inn i følge med en voksen. Hvert barn kan ha med seg så mange voksne de ønsker (med billett!).

Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen. Bruker må kjøpe billett og fremvise ledsagerbevis. Ledsager kommer inn uten kostnad. Du får svar på dine spørsmål og hjelp i akkrediteringsboden ved inngangen til festivalen (nordsiden av parken, ved Gildehallen). 

Kjøp billetter her

Åpningstider

Festivalområdet åpner kl. 10 og er åpen til kl. 17 begge dagene.

Info om aktiviteter

Det er alltid noe spennende å gjøre på Rabalderfestivalen! Foruten om konserter og forestillinger blir det aktiviteter på området i hele festivalens åpningstider. Info om aktiviteter kommer snart.

Parkering

Bil
Parkeringstunnellen ligger 10 minutters gange unna Reknesparken og har stor kapasitet. I umiddelbar nærhet ligger også Sellanrå skole og Træffhuset med gode parkeringsmuligheter.

Barnevognsparkering
Det vil være et parkeringsområde for barnevogn ved inngangspartiet. Dere er også hjertelig velkomne til å ta med barnevogner inn på på selve festivalområdet.

Hest
For de som velger å komme ridende til festivalen så kan hester plasseres på Holmarka, rett over veien for Romsdalsmuseet.

Mat/drikke

Matsalg på området
På festivalen vil det være muligheter for å kjøpe mat og drikke til rimelige priser i våre to kiosker. Det vil også være eksterne aktører som tilbyr mat inne på festivalen.

Medbrakt mat og drikke
Det er lov å ha med matpakke og drikkeflaske så dere kan gjøre en piknik ut av det.

Frivillige

For å lage rabalder for barna i Molde trenger vi frivillige! Vi er avhengig av frivillige for å skape regionens beste barnefestival. Som frivillig hos oss vil du være en kjempeviktig bidragsyter og jobbe for en minnerik sommer for alle barn. Vi er en liten festival, og du vil jobbe tett sammen med alle i festivalen.

Registrer deg her

Spørsmål kan rettes til frivilligansvarlig Beate Bjørnerem: beate@rabalderfestivalen.no

Kontaktinfo

Festivalsjef
Eivind Fadnes
eivind@rabalderfestivalen.no // Tlf: 99537377

Daglig leder
Tor André Moritsgard
tor@rabalderfestivalen.no // Tlf: 91785877 

Produsent
Åsa Paaske Gulbrandsen 
aasa@rabalderfestivalen.no

Frivilligansvarlig
Beate Røberg Bjørnerem
beate@rabalderfestivalen.no

Ansvarlig for aktiviteter
Anders Leikarnes
anders@rabalderfestivalen.no

Markedsføring
Espen Helseth
espen@rabalderfestivalen.no

Arenasjef
Astrid Fadnes 
astrid@rabalderfestivalen.no

Nettsideansvarlig
Hans Fredrik Vestneshagen
hans@rabalderfestivalen.no

Presseinfo

Vil du ha pressemeldinger og bilder, ta kontakt med festivalsjef Eivind Fadnes:

eivind@rabalderfestivalen.no  // Tlf 995 37 377


Om oss

Festivalen drives av Molde Barnefestival AS. Selskapets visjon er å lage kvalitetsrike kulturarrangementer for barn og unge i Møre og Romsdal.

Den aller første Rabalderfestivalen ble arrangert 1. og 2. juli 2017 i Reknesparken ved Romsdalsmuseet og arrangeres for tredje gang i 2019. Vi har som mål å underholde barn mellom 3 og 12 år, men festivalen er tilrettelagt for å passe for hele familien. Vi tar kultur for barn og unge på alvor! Festivalen vil ha et bredt spekter av kulturopplevelser for barn og unge i alle aldre. Det blir konserter, teater, bibliotek, fortellerkunst og ulike aktiviteter gjennom hele festivalhelga. 

Vi er alltid på jakt etter spennende prosjekter og bidrar gjerne til å lage mer moro for barn og unge i Møre og Romsdal så ta gjerne kontakt om du har en spennende ide!