28. June , 2018

7 ting du ikke bør spise på Rabalderfestivalen

Du har kanskje tidligere lest om 13 ting du kan spise på Rabalderfestivalen, i etterkant av denne artikkelen fikk vi mange henvendelser om ting man ikke bør spise på Rabalderfestivalen.

  1. Bøker. På Paviljoteket blir det høytlesning og bøker man kan lese i. Disse anbefaler vi ikke å spise da vi får purregebyr fra Molde Bibliotek om vi ikke leverer de tilbake.
  2. Spanske klovner. De spanske klovnene er til å spise opp, kan akrobatikk og muligens har de noen gode oppskrifter på paella og chorizopølse. Se de på Amfi-scena lørdag kl 11:45, men de bør altså ikke spises.
  3. Skateboard. Bak hovedscenen ligger det en skaterampe som Molde Skateklubb har bygget. Her kan du skate, du får låne brett og beskyttelsesutstyr. Gjensidige har støttet oss med materialer. Denne rampen skal gis bort til Skateklubben i etterkant av festivalen, så helst ikke spis den heller.
  4. Billetten. Ikke spis billetten. Den bør kjøpes på forhånd og kan byttes til bånd på Torget 15-18 på fredag, og ved Reknesstabburet på lørdag fra kl 0945.
  5. Klatresoppen. Den høres kanskje ut som en godbit du kan spise og kose deg med, men det er den altså ikke. Her står erfarne klatrere klare med sikring. Utfordre en venn i klatring, men please ikke spis den.
  6. Avfall. Både sortert og usortert avfall kan du i hele parken enkelt bli kvitt avfall ved de utsatte avfallsdunkene. Nederst i parken kan du til og med sortere avfall i Tares fantastiske avfallssorteringsmaskin.
  7. Andre barn. Hjelp heller til om en har kommet bort fra dem barnet kjenner. Vi oppfordrer til å ha hvite bånd med telefonnummer til en voksen du kjenner, rundt håndleddet. Hvite bånd får du i hovedinngangen!

Håper du gleder deg til festival! Hvis du ble sulten etter å ha lest denne artikkelen kan du sjekke ut artikkelen «13 ting du kan spise på Rabalderfestivalen». God appetitt!