17. March , 2019

Humor & Kanari kommer til Rabalderhuset søndag 7. april

Rabalderhuset er bare åpent lørdag 6. og søndag 7. april i storgata 11! Søndag kommer det populære barnebandet Humor & Kanari med Ole Foss i spissen.

I løpet av helgen vil det være en rekke aktiviteter på Rabalderhuset og store deler av programmet for sommerens festival vil bli offentliggjort. Følg med!

Humor & Kanari Band er den perfekte miks av jazz og humor. Basert på tekster og melodier av Ole Foss – som har bedrevet barnehumor, barnslig humor og all annen humor i musikalsk form siden tidlig på -90 tallet.

Komplettert med noen av Moldes beste jazzrock-musikere er dette blitt en tett og sammensveiset pakke av sangbare låter om turgåing, dyrehold, merkelige slektninger, håpløse kokker, ubehagelige og nærgående/nærsvømmende haier og kongelige affærer. Konger og prinsesser er jo folk de og…

Mange av barna i Molde kan flere av sangene allerede, siden Humor & Kanari har hatt konserter i Molde siden 2014.

Humor & Kanari er kanskje Moldes første Smart-band! De lokker barn til jazz og rytmikk, og lurer alle voksne til å bli som barn igjen. Humor er språket, og tull og tøys er drivkraften i en god verden. Humor & Kanari lytter til sitt publikum, og barna får bli med på sang. Selvfølgelig!

7.april – datoen for barn, barnebarn og de midt i mellom. Og for deg!