28. February , 2018

Nytt artist- og programslipp

Så hyggelig det er å kunngjøre at Polkabjørn & Kleine Heine kommer til Rabalderfestivalen lørdag 30. juni. I tillegg er det klart at det igjen blir figurteater i Lavvoen, denne gangen er det forestillingen «Fremmed». Raymond Sereba skal gjøre to forestillinger i Reknesparken, Afrofolk Groove på Amfiscenen søndag, og fortellerforestillingen «Den gamle konen og krokodillen» på lørdag i Lavvoen.

Med strupesang, jodling, trekkspill og opera inntar Polkabjørn & Kleine Heine Reknesparken for å underholde romsdalinger fra 3 til 12 år. Den populære duoen fra henholdsvis Tomrefjorden og Molde har tidligere varmet opp for AHA og opptrådd på Moldejazz. Duoen er kjent for bruk av humor og uventede innslag.

Raymond Sereba er Pappaen til Nico i Nico & Vince. Mest kjent er han likevel for barneforestillingene sine. På Rabalderfestivalen setter han opp to forestillinger:

  • «Den gamle konen og krokodillen» dramatiseres, mimes og fortelles i stor afrikansk fortellerstil. I denne fortellerforestillingen blir vi tatt med inn i et fortellerunivers som vi ellers ikke utsettes for. Hva skjer egentlig når den gamle Mwayomonabi blir venn med en krokodille?
  • Afrofolk Groove på Amfi-scenen på søndag. Forestillingen er inspirert av folkerytmer fra Vest-Afrika og fremføres sammen med tre musikere. Her blir publikum tatt med inn i en verden full av afrikanske rytmer i et forrykende tempo.

Fortellingen Fremmed handler om Sara, som kommer reisende i en eske og drømmer om å høre til et sted. Hennes nye nabo er den gamle redde mannen med rosehagen. Han er svært engstelig for det han leser i avisen. Barnebarnet til den gamle redde mannen, er ikke redd for noe. 

Klikk her for å se hele programmet